Webhosting

Cpanel tárhely - WWW Domain név regisztráció

Tárhely készítés

A tárhely nem más, mint egy fizikai számítógépen (szerveren) létrehozott, és egységnyi (GB) méretre elkerített lemezterület.

A tárhely tehát a webes megjelenés legolcsóbb fajtája. A tárhely, az egy ügynevezett központi szerver amely széles sávon csatlakozik az internet hálózatához. A webtárhelyre feltöltött fájlok alatt fog megjelenni honlapunk az interneten.

Tárhelyszolgáltatás megrendelésekor tudja megrendelni domain nevét is.  A domain név regisztrációjának megtörténte után FTP kliens segítségével tudjuk feltölteni honlapunkat.

Megbízható tárhely választása:

Fontos a jó megbízható tárhalszolgáltató választása hiszen sok esetben a szolgáltató nem frissíti szerverét, nem termeti meg a szüksége technikai hátteret a honlapműködéséhez ami a későbbiekben nagy problémát jelenthet. 

Tárhely Ügyfélszolgálat:

Professzionálisabb honlapoknál számos olyan konfigurációs beállításra van szükség ami miatt egyeztetni kell a szolgáltatóval. Kevés szolgáltató van Magyarországon akinél van lehetőség a supportra szinte azonnal. A legtöbb szolgáltató vagy elérhetetlen vagy nem szakmai az üzemeltető.

Tárhely extrák:

Fontos hogy olyan tárhely szolgáltatót válaszunk ahol van lehetőség az adminisztrációs felületen hozzáférni minden szükséges beállításhoz.

Honlap készítéshez webtárhelyre és www domain névre van szükség. Önnek még nincs?     Tárhelykészítés