Cserepes Tibor - Webhelytervező

Köszöntöm honlapomon. Cserepes Tibornak hívnak és 2009 ben ismerkedtem az internet azon belül is a holnapkészítés és az ügyfélszerzés világával.

Szolgáltatásaim az Internet, azon belül a weblapkészítés, Ügyfélszerzés, Google és Facebook illetve a külföldi hirdetés köré épülnek!

Honlapkészítési szolgáltatásimat immáron 8 éve kínálom ügyfeleimnek. Munkáimat a referenciák menüpontban találja. Saját portfóliómat számos saját tulajdonú hirdető weboldalak (társkereső honlap, link-katalógus, apróhirdetési portál, cég katalógus, Facebook alkalmazás) elkészítése és üzemeltetése képezi.

Hol dolgozom? Budaörsön dolgozom, otthon, kényelmesen...   Szolgáltatásimat mint (KATÁS) egyéni vállalkozó kínálom.

Hogyan dolgozom? Webes munkáim során többnyire egyedül dolgozom, de szükség esetén igénybe veszem más cégek szolgáltatásait. Az áraim nem túl alacsonyak de nem is magasak. Igyekszem a weblapkészítéshez, marketing megoldásokhoz szükséges területeken naprakészen tartani a tudásom, mivel így könnyebben tudom a friss technológiákat alkalmazni.

A tapasztalatot nem években számolom, hanem élményekben. Szerencsés ember vagyok, mert a hobbim egyben a munkám is és ha nem dolgozok akkor a hobbinak (és családomnak) élek. Mindig a legjobbra törekszem. Örömmel és lelkesedéssel, függetlenül attól, hogy a munkáim a Google-kereső éléről köszön vissza, vagy számítógépek, app-ok mappáiban élnek tovább.

Csak egy jó ötlet és kész az üzlet! Honlapkészítés - karbantartás -SEO Az általam készített honlapok, a google irányelvei szerint készülnek.

Célom, az Ön igényei kiszolgálása, olyan internetes és weblap készítési szolgáltatásokkal, egyedi honlapkészítéssel, keresőoptimalizálással, Ads hirdetéssel amelyekkel elősegíthetem, illetve javíthatom az Ön Interneten történő megjelenését, és új ügyfeleket is szerezhetnek Önnek.

Honlap készítéshez webtárhelyre és www domain névre van szükség. Önnek még nincs?     Tárhelykészítés