Professzionális honlap (blog, webshop, portál, katalógus, apróhirdető oldal) készítés

Modul és web szoftver fejlesztés, modul programozás, nyelvi fájl készítés.
Egyedi arculat, keresőbarát kialakítás, front end szerkesztési lehetőség, magyar nyelvű adminisztrációs felület, könnyen bővíthető, fejleszthető.

Hírportál (portál) készítése

Hírportált szeretne üzemeltetni? Több funkciós, ügyfélkezelő, hirdetési modullal ellátott hírportál akár komoly jövedelmet is hozhat üzemeltetőjének. Egy hírportálnak számos extra marketing funkcióval kell rendelkeznie. Az általam kínált megoldás az Ön minden igényét kielégítheti.

Apróhirdetési oldal készítés

Szeretne egy apróhirdetési honlapot magának cégének, vállalkozásának? Akkor a legjobb helyen jár. Kulcsra kész apróhirdetési portál, Általános és tematikus apró portál, extra funkciókkal online és offline beépített fizetési rendszerrel, díjbekérő és levelezési funkciókkal. Tematikus design-el.

Cégeshonlap készítés

A Céges weboldalával találkozik sok esetben elsőként az Önt kereső Ügyfél. Egy 2015 felmérés szerint a cégek 55% van honlapja. A céges honlap egyben vevőszerző honlap is, hiszen a honlap nem csak bemutatja cégét, vállalkozását hanem akár új megrendelőket és vásárlókat is hoz önnek.

AdWords honlap készítés

Az AdWords honlap az Ön szolgáltatása, ajánlata köré épül. Tartalmas, kulcsszavakra hegyezve! Az AdWords honlap egyértelműen tereli a látogatót a célok (vásárlás, információ közlés) felé, minden információt tartalmaz ami a döntéshez szükséges. Minden kérdést megválaszol, minden kételyt kitöröl a látogató fejéből, és felkelti a vágyat a termék, szolgáltatás az adott ajánlat iránt.

Landing page honlap

Ha nem akar egyenlőre bonyolultabb honlapot cégének, vállalkozásának de fontos a webes jelenlét, akkor Önnek egy minisájtra van szüksége, ahol a leglényegesebb információkat tud közölni leendő és meglévő ügyfeleinek. Jellemzői: egy oldal, látványos megjelenéssel, kapcsolat tartási információkkal.

Blogkészítés, blog létrehozás

Mi az a blog? A blog tulajdonképpen egy online napló amely lehet magán vagy céges blog, Ez attól függ, önnek melyik praktikusabb. A naplóírás ősidők óta kedvelt foglalatosság. Van, aki csak gyerekkorában próbálkozik, próbálkozott meg vele, más pedig egész életén át csak a naplójával osztja meg a titkait.

+36 (70) 392 9220