Egyoldalas "onepage" - honlapkészítés

OnePage weboldal készítés

Mit nevezünk onepage (minisájt) honlapnak?

A kevesebb néha több, ez a mondás az onepage honlapra is sokszor igaz. OnePage honlapnak nevezzük azokat a honlapokat, amelyek egyszerű (menüpont nélküli) web - névjegyként funkcionálnak. Egyoldalas mini honlap, avagy e névjegy.

Pár alapvető szöveges - képes tartalommal, kapcsolat információkkal tovább fejleszthető formában. Ha nem az Online csatornákról szerzi ügyfeleit de érezni már fontosságát az online jelenlétnek akkor önnek egy minisájtra van szüksége. Egyszerű, letisztult, interaktív.

Mini weboldal, egy oldalas honlap, onepage honlap jellemzői:

Menüpont nélküli honlap, jellemzően kapcsolattartási adatokkal, némi információval. A mini weblap, minisájt, stb egy teljes értékű honlap, leszámítva hogy csak E névjegykártyaként funkciónál. Az általam készített minihonlap bármikor tovább fejleszthető, bővíthető joomla kiegészítőkkel, modulokkal.

Kinek nem ajánlott az egyoldalas honlap?

Ha az ön weboldala összetett, sok információ és tartalom van rajta melyek folyamatosan bővülnek, akkor az egyoldalas webdesignt semmiképpen sem önnek ajánlom.

Mennyibe kerül a Onepage honlap?

Az onepage, azaz minihonlap, egyoldalas honlap ára kalkulálható, minimalista desinggel 49.000.-ft egyedi desingel. Ebben benne van a tárhely a dizájn a cms keretrendszer és .hu-s domain. A profi honlap soha nem volt még ennyire megfizethető áron. Tehát ez egy teljes csomag, amiben minden benne van ahhoz, hogy az interneten megjelenhessen.

Minipage - site fenntartási díjak, költségek:

kb évi 5.000.-ft (tárhely éves díj és www domain név)

Ajánlatkérés honlapkészítésre

Ajánlatkérés minősége
Rendelkezem már:
captcha

Honlap készítéshez webtárhelyre és www domain névre van szükség. Önnek még nincs?     Tárhelykészítés