Hírportál (portál) készítése

Hírportált szeretne üzemeltetni? Több funkciós, ügyfélkezelő, hirdetési modullal ellátott hírportál akár komoly jövedelmet is hozhat üzemeltetőjének. Egy hírportálnak számos extra marketing funkcióval kell rendelkeznie. Az általam kínált megoldás az Ön minden igényét kielégítheti.

Egy hírportál elkészítése összetett folyamat. A tovább üzemeltetése, szinte gyerekjáték. Nem szükséges hozzá programozói tudás.

Egy hírportál lehet automata ( önmagának szerzi a híreket más oldalaktól) és manuális (az oldal minden hírét az oldal tulajdonosa tölti fel admin felületen keresztül) illetve ezek kombinációja (magától gyűjti a híreket más oldalakról rss segítségével , viszont lehetőség van manuálisan is közzé tenni híreket rajta).

Pénzkereseti lehetőség portál tulajdonosoknak:

Ha van jó tartalom, lesz sok látogató, ha van sok látogató akkor lesz jó eredményeket mutató statisztika, és ha látogatott egy honlap, weboldal lehetőség van pénzre váltani az eddigi munkánkat.

Hogyan kereshet pénzt?

Google Adsense hirdetés megjelenés, média ajánlat, Banner hirdetés, hirdetési hely értékesítés, partnerprogram, afftilete program)