Egyedi hírportál, magazin készítés

Hírportált szeretne üzemeltetni?

Több funkciós, ügyfélkezelő, hirdetési modullal ellátott hírportál akár komoly jövedelmet is hozhat üzemeltetőjének. Egy hírportál üzemeltetni nem egy egyszerű feladat éppen ezért kell törekedni az automatizálására, a automatikus hírgyűjtésre. Ettől függetlenül még lehet, sőt szükséges is manuálisan is tölteni fel cikket, újabb bejegyzést.

Cikk, hírek feltöltése, automatizálás.

A megfelelően beállított hírkezelő modul képes előre beállított holnapokról híreket, cikkeket, képeket, információkat átvenni és megjeleníteni a megfelelő kategóriában hír portálunkon. A megfelelően beállított cms rendszer nem duplikálja a tartalmat mi-több akár találatként is megjelenhet a google keresőben. Egy hírportálnak számos extra marketing funkcióval kell rendelkeznie.

Hogyan kereshetünk pénzt vele?

Egy hírportállal könnyedén lehet pénzt keresni. Van lehetőség Google adsense hirdetés megjelenítésre, banner hirdetési helyértékesítésre, link illetve banner csere hirdetési lehetőségre, promo cikk írásra, játék kezelésre és még sorolhatnám a lehetőségeket. Persze a hirdetők csak akkor jönnek, ha elég látogatottságot mutat weblapunk.

Az általam kínált megoldás az Ön minden igényét kielégítheti.

Online hírportál készítése  automata, kézi vagy automata - kézi hír, cikk feltöltési lehetősséggel, hirdetéskezelő rendszerrel.

Ajánlatkérés honlapkészítésre

Ajánlatkérés minősége
Rendelkezem már:
captcha

Honlap készítéshez webtárhelyre és www domain névre van szükség. Önnek még nincs?     Tárhelykészítés