Cégeshonlap készítés

A Céges weboldalával találkozik sok esetben elsőként az Önt kereső Ügyfél. Egy 2015 felmérés szerint a cégek 55% van honlapja. A céges honlap egyben vevőszerző honlap is, hiszen a honlap nem csak bemutatja cégét, vállalkozását hanem akár új megrendelőket és vásárlókat is hoz önnek.

 

A mai világban elengedhetetlen egy Cég, Vállalkozás számára hogy ne legyen holnapja, weboldala. Milyen a jó céges honlap? Egy honlap esetén a siker összességében azt jelenti, hogy a weboldal naponta képes bevételt produkálni a tulajdonosnak. A céges honlap számos alap funkcióval rendelkezik! (pl ajánlatkérő űrlap, google maps térkép, képgaléria, közösségi megosztó gombok, stb), de sok extra egyedi funkcióval is fel lehet szerelni.

A céges honlapkészítési ár

  • Az elkészítési ár függ a beépített extra designtól a és beépített funkcióktól.

Céges arculat, design, látvány

  • Határozottan elengedhetetlen az ügyes tervezés, aminek első lépése az arculat egységesítése. Ez összességében nem csak a honlap, hanem a cégarculat esetében is szükséges lépés, de minden esetben fontos meghatározni ebben a pontban, hogy milyen kinézet, milyen hangulat áradjon a honlapból.

Egyedi jól megírt tartalom:

  • Természetesen egy honlap még nem lesz sikeres csak attól, hogy nagyszerűen néz ki, a statisztikák szerint ugyanis a legtöbb forgalmat többnyire a jó SEO, avagy a keresőoptimalizálás, valamint természetesen az exkluzív tartalom generálja azaz az egyedi tartalom.

Profi fotó, logó, Banner

  • Ha nem tartalmat közvetítünk, hanem saját termékünket vagy szolgáltatásunkat áruljuk, ajánljuk, abban az esetben válasszunk mindig profi fotóst, hogy minden a lehető legnagyobb minőségben kerüljön tálalásra a termék, szolgáltatás a leendő ügyfél elé.