Céges weboldal készítés

Céges weboldal készítés

Amelyik cégnek ma nincs honlapja, az vagy nem létezik, vagy még nem alapították meg. Higgye el, hogy a vevők Önre fognak keresni – ha nincs honlapja, nem is fogják Önt megtalálni.

Tehát gyorsan készítsünk egy honlapot! Régebben a kocsiját nézték először, ma már a weboldalát. Ma már minden céggel szemben elvárás, hogy rendelkezzen saját, egyedi honlappal.

A Céges weboldalával találkozik sok esetben elsőként az Önt kereső Ügyfél.

A céges honlap egyben vevőszerző honlap is, hiszen a honlap nem csak bemutatja cégét, vállalkozását hanem akár új megrendelőket és vásárlókat is hoz önnek. A mai világban elengedhetetlen egy Cég, Vállalkozás számára hogy ne legyen holnapja, weboldala.

A weboldal kiadás, vagy befektetés?

Azok, akik kiadásként tekintenek a holnapra fordított pénzre nem is fektetnek bele szinte semmit a saját honlapjukba. Ők választanak leginkább ingyenes megoldásokat. Akikben már tudatosult, hogy a honlap befektetés, vagy üzleti tevékenységüket kifejezetten a honlapjukra a webes megjelenésre alapozzák képesek jelentős összegeket fejlesztési célokra fordítani. Tisztábban kell lenni azzal vannak azzal, hogy a weboldal készítésre fordított összeg hatványozottan megtérül.

A webes technológiák a mai világban rohamosan fejlődnek, szinte félévente jönnek ki új web megoldások, irányelvek, esetleg még rangsorolási faktorok is. Ahhoz, hogy egy honlap hosszútávon sikeres legyen folyamatos ráfordítást, figyelmet igényel.

Mitől függ a céges weboldal ára?

Mennyi idő áll rendelkezésre az elkészítéshez, Mennyire kifinomult a design, Szükség van-e egyedi bővítmény fejlesztésére, Van-e hírlevél feliratkozás az oldalon, Hány egyedi megjelenésű aloldalra van szükség, Van-e direkt értékesítés a honlapon, Egyedi - vásárolt netán - ingyenes sablon, Hány aloldalból épül fel az oldal, Szükség van-e felhasználói jogosultság kezelésre, Gyűjtsön-e az oldal adatokat a látogatókról és azt tárolja-e adatbázisban, Hány nyelvű az oldal, stb

Céges honlap ára, kulcsrakészen közösségi megoldásokkal (tárhellyel és www névvel) már 99.000.-ft tól + (honlap sablon ára) elérhető nálam.

Kérjen ajánlatot céges honlapkészítésre. Írja meg elképzelését, igényeit. Weboldal fejlesztés egyedi vállalkozói igények kiszolgálására weboldal üzemeltetéssel kedvező áron. Weboldal készítés és üzemeltetés - keresőoptimalizálás egy helyen.

A domain regisztrációtól a honlap elkészítésen át a honlap karbantartásig mindent rám bízhat.

Ajánlatkérés honlapkészítésre

Ajánlatkérés minősége
Rendelkezem már:
captcha

Honlap készítéshez webtárhelyre és www domain névre van szükség. Önnek még nincs?     Tárhelykészítés