Blog, E napló készítés

Blog, E napló készítés

Mi az a blog? Kinek lehet blogja? Hogyan működik és mennyibe kerül?

A blog tulajdonképpen egy online napló amely lehet magán vagy céges blog. Ez attól függ, önnek melyik praktikusabb. A naplóírás ősidők óta kedvelt foglalatosság. Van aki csak gyerekkorában próbálkozik, próbálkozott meg vele, más pedig egész életén át csak a naplójával osztja meg a titkait.

Napjainkban a kis lakattal ellátott könyvecskéket, naplókat az internetes blogoldalak (e-naplók) váltják fel.

A blogolás és a civil média nagy lendületet kapott a 2001. szeptember 11-ei terrortámadás után. Az eseményeket megíró civil tudósítók, a terrorizmus elleni háború témáját megbeszélő webnaplók, és a veszteségek feldolgozásában segítő blogok komoly figyelmet kaptak. A blogok megjelenése óta számos szoftvercsomag jelent meg, amelyek megkönnyítik a blogok létrehozását. lásd: wiki

Kinek lehet Blogja? Érdekes  a szakmája?

Legyen szakmai Blogja... Ossza meg szakmája szépségét a világgal. Saját blogot indítani nem ördöngösség. Nem szükséges hozzá sem programozói tudás, sem komolyabb internetes tapasztalat, aki megbirkózik egy szövegszerkesztő programmal, annak egy blog adminisztrációs felület kezelése sem jelent majd problémát. A blogoknak nagyon sokféle felhasználása létezik. Vannak cégek, akik blogon keresztül tartják a kapcsolatot az ügyfelekkel vásárlójukkal és vannak aki az érdekes szakmájukról vezetnek online naplót, blogot.

Hogyan lehet pénzt keresni Bloggal?

A blogok szórakozásból, elhivatottságból, sőt sokszor csak poénból (lásd. (istartedsomething.com) születnek. Ahogy azonban a blog népszerűvé válik – és ha ügyesen csináljuk és különleges a blogunk, (tartalma, kinézete) akkor az lesz –, máris hatalmas üzletté válhat. Az ingyenesség az olvasók felé persze továbbra is megmarad, a szponzorok azonban özönlenek majd. - Milliárdos blogerek – hogyan csinálták? -(HVG Írása)

A blogkészítés ára:

Blogkészítési ára és ideje függ a beépítendő modulok, blog extrák - kiegészítők mennyiségétől. (hozzászólás lehetőség, közösségi modulok, hírlevél szoftver, adsense modul, felhasználókezelő) beépítés de már kulcsra készen 79.000.-ft tól elérhető nálam!) Honlapkészítési árakat itt találja

Blog fenntartási díjak, költségek: kb évi 5.000.-ft (tárhely és www domain név) ára .

Ajánlatkérés honlapkészítésre

Ajánlatkérés minősége
Rendelkezem már:
captcha

Honlap készítéshez webtárhelyre és www domain névre van szükség. Önnek még nincs?     Tárhelykészítés