Web Hosting

A honlapkészítéshez tárhely és domain név szükséges
Tárhelykészítés, domain név regisztráció, email kliens készítése, FTP beállítások, interworx szerver kezelés, dns kezelés, weboldal költöztetés.

Honlapkészítés

Egyedi mobilbarát honlapkészítés a Google irányelvei szerint
A honlapkészítés egy összetett folyamat. A jó honlap felhasználó és mobil barát, értékes tartalommal bír, információ gazdag és jól illusztrált.

Ügyfélszerzés

Van honlapja de nincsenek látogatók, vásárlók?
Ügyfélszerző megoldások, hirdetési kapmány készítése felügyelete, hirdetés elhelyezés és optímalizálás. AdWords, Facebook, Etarget hirdetések, közösségi vásárlói csoportok, értékesítés online

Programozás

Egyedi programozási megoldások
Szeretne weboldalára egy egyedi fejlesztést, pl. kalkulátort, árajánlat készítőt, online értékesítési rendszert, egyedi ajánlatkérő úrlapot szeretne?

Karbantartás

Funkció hiányos? Feltörték? Elavult a tartalom?
A jól elkészített honlapot nem szükséges karbantartani, de fontos időnként átnézni, átvizsgálni, frissíteni és aktualizálni a tartalmakat.

Web Fejlesztés

Egyedi megoldást keres?
Egyedi fejlesztére van szüksége? Olyat programozott honlapot szeretne ami még senkkinek nincs? A lehetőségek tárháza szinte végtelen...
  • +36 70 364 42 20
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mond el barátaidnak!