Kérdések és válaszok

Cpanel tárhely - WWW Domain név regisztráció

Mekkora egy átlagos weboldal, webshop tárhely igénye?

Beküldve: Tárhely.

Egy átlagos dinamikus weboldal mérete nem haladja meg a 300 - 400MB-ot. Ha ehhez még ha hozzáteszünk rengeteg jó minőségű feltöltött fényképet (mondjuk képgalériában, slideshowban), videókat, hd képeket és web sablont és azt működtető keretrendszert (csak ne joomlát) akkor sem valószínű, hogy túl fogja lépni az 600-1000MB-os tárhelykorlátot! 2.5GB tárhely csomaggal közel 10 dinamikus portál-t tudunk üzemeltetni.

Tárhely fajták, típusok - LINUX cpanel tárhely

Beküldve: Tárhely.

A cPanel az egyik legnépszerűbb tárhely üzemeltető rendszere. Megkönnyíti az üzemeltetők dolgát is, de fő célja, hogy egyszerűségével a kezdő felhasználók is tudják használni, de emellett hozzáértő felhasználóknak is tökéletesen szolgáltatásokat nyújt. Biztonsági- és praktikussági szempontból is a legjobb a világon. Ezért választottam a cPanel-t én is!

Tárhely fajták, típusok - Windows alapú, webtárhely (ASP, MSSQL)

Beküldve: Tárhely.

Amennyiben weboldalát ASP.NET nyelven készítjük, mindenképpen windows alapú dinamikus tárhelyre lesz szüksége! Természetesen a megfelelő tárhely kiválasztása nem attól függ, hogy Ön vagy a felhasználó gépjén linux, vagy windows operációs rendszert használunk - hanem attól, hogy weboldalunk milyen programnyelven íródott és milyen adatbázisra van szükség a futtatásához.

Honlap készítéshez webtárhelyre és www domain névre van szükség. Önnek még nincs?     Tárhelykészítés