Kérdések és válaszok

Cpanel tárhely - WWW Domain név regisztráció

Saját e mail címlista épités, hirlevélküldés

Beküldve: Az Ügyfélszerzés.

Hírlevél hirdetési lehetőség, egyedi hírlevélküldés. Saját Email levelezőlistát szeretne? Tájékoztatná ügyfeleit a legújabb kedvezményekről, akciókról? Nincs saját címlistája? A hírlevélküldés az egyik legolcsóbb megoldás az ügyfél- vevőszerzésre, szolgáltatás és termék  stb reklámozására.

Mi a hírlevél?

A hírlevél egy rendszeresen terjesztett publikáció általában egy, a megrendelőit érdeklő főtémáról. A hírlevél fajtája az újság és a szórólap. Az elektronikusan, e-mailben kézbesített hírlevelek is gyors elfogadást nyertek, ugyanazokból az okokból kifolyólag, hogy az e-mail általában népszerűségre tesz szert a nyomtatott levelezéssel szemben.

Üzleti emailcímlista:

Ha pedig üzleti – céges megkeresésekkel akar élni, akkor egy céges email címlista lekutatásra van szüksége. Egy épített email címlista sokkal hatékonyabb a SPAMMER ek által gyűjtött, értékesített listákkal szemben. Épített listát nem szabad vásárolni.

Hogyan építsünk email levelező címlistát?

A levelező listaépítéshez választott módszer a későbbiekben az email adatbázis hatékonyságában is megmutatkozik. Gyengébb eszköz kicsit gyengébb címlistát fog eredményezni, mely persze még mindig felülmúlja az interneten vásárolt címlisták hatékonyságát. Nyereményjátékokkal is lehet címlistát építeni, persze azért ennél léteznek hatékonyabb módszerek  amelyeket én szívesen alkalmazok a levelezőlista (címlista) építése során.

Komplett reklám kampányt is indíthatunk ennek a célnak az elérésére és akár önkéntes regisztrációval, feliratkozással is realizáljuk a címeket. Az ilyen kampányok eredménye egy nagyon jól használható címlista, melynek persze magasabb költsége van.

A marketing hírlevél nem egyszerű hirdetés vagy reklám, és legfőképpen nem egy vásárlásra buzdító e-mail. Nem jó megoldás, ha csak az aktuális akciókról tájékoztatja a címzettet. A marketing hírlevél olvasója hasznos információkra vevő, kíváncsi titkokra, szórakozni kíván, és akár kicsit jobban megismerni a hírlevél küldőjét. Így saját hírlevelében a cég szolgáltatásával, termékeivel kapcsolatos tudnivalókat, akár a cégről, vagy a hírlevél kezelőjéről szóló legfrissebb híreket meg lehet osztani, de olyan vicceket is, amelyek valamelyest kapcsolódnak az eladni kívánt portékához. Forrás: wiki

Címlista vásárlás, sose tegye:

Az interneten már bizonyára Önis találkozott email levelező listát áruló hirdetéssel, netán hírlevéllel. El tudja képzelni milyen kellemetlen reagálni a kiküldés utáni mérgelődős levelekre? Gondolná, hogy veszélybe sodorja a sok éves márka (image) építést egy ilyen címlistára való hírlevél kiküldéssel? Ezeket nem szabad megvenni, mert egyrészt nincs Önnek jogosultsága (mitöbb jogszabályba is ütközik) és akár pénzbüntetést is kaphatunk érte.

Mi a megoldás?

1. A saját címlista építése. Biztonságos email címlista, épített címlista – levelező lista. Az épített címlista egy biztonságos email címlista, mely kiszámítható bevételforrást jelent önnek. Számos marketing eszközzel tudunk emailcim listát, adatbázist építeni. Vannak ingyenes lehetőségek és fizetős megoldások.

A kéretlen hírleveleket spamnek nevezzük.Kéretlen az a hírlevél amelynek fogadásához nem járultunk hozzá.

 

 

Honlap készítéshez webtárhelyre és www domain névre van szükség. Önnek még nincs?     Tárhelykészítés