Kérdések és válaszok

Cpanel tárhely - WWW Domain név regisztráció

A kuponos oldalak varázsa! Vásárlói közösség

Beküldve: Az Ügyfélszerzés.

A kuponos oldalak, illetve a bónusz jellegű oldalak nagyon eredményesek a vásárlásösztönzésben és az új vevők megszerzésében. Nagy előnyük, hogy csak akkor jelentenek költséget, ha valaki tényleg vásárol. Maga a Portfólió elkészítése ingyenes, ha saját magunknak csináljuk. (kuponvilág, bónuszbrigád, stb)

Legyen jelen segítségemmel a legnagyobb vásárlói közösségi portálokon. Kedvezmények és akciós ajánlataival több 10.000.-ember előtt lehet.

Legyen jelen ajánlatával napi szinten a kuponos oldalakon! Igazából akár Ön is el tudja készíteni a szükséges lépéseket ahhoz, hogy ajánlata jelen legyen a kuponos oldalakon mivel majdnem mindegyik kupon,  bónusz szolgáltatásokat kínáló honlapon van lehetőség, rövid regisztráció után elkészíteni, feltölteni az adott ajánlatot. Ha Ön nem akar vele bíbelődni, vagy netán nem ért hozzá, majd én elkészítem az Ön ajánlatát, portfólióját.

Ha szükséges készítek hozzá egy onepage vagy minisájt honlapot, ellátom megfelelő grafikákkal, felkészítem az Ön ügyfelei fogadására, terméke szolgáltatása bemutatására, stb.

Alacsony költségű reklámkampány kuponokkal!

Egy kuponokkal dolgozó reklámkampány azonnal mérhető eredményt hoz Önnek. Ne feledje hogy ilyenkor elég sok látogatott kap az adott ajánlatba be linkelt weboldal, Facebook oldal és ha ügyesen készülünk az új látogatók fogadására, akkor akár egy rajongói tábort is össze gyűjthetünk, azaz akár címlistát is tudunk építeni. Lásd: hirlevél küldés, egyedi email címlista építés

A kuponok szépségét az adja, hogy bár az első vásárlás alkalmával majdnem lemondunk a terméken/szolgáltatáson nyerhető profitról, de sok visszatérő vásárlót/ügyfelet tudunk szerezni  így később a kupon értékének többszörösét költi el nálunk leendő ügyfelünk.

 

Honlap készítéshez webtárhelyre és www domain névre van szükség. Önnek még nincs?     Tárhelykészítés