Kérdések és válaszok

Cpanel tárhely - WWW Domain név regisztráció

Katalógus - Brossúra marketing

Beküldve: Az Ügyfélszerzés.

Mi a brossúra célja és funkciója? Mire jó a brossúra ? Arra hogy megismertesse az érdeklődőt egy adott témával, ami lehet egy szolgáltatás, termék vagy Cég. Egy brossurának több funkciója is lehet. Lehet ügyfélszerzés a célja, vagy egy adott szolgáltatás részként kerül felhasználójához. Kiállításokra, termékbemutatókra, kedvezmény beváltáshoz, termékreklámozáshoz kiválóan használható.

Szórólap = Szemét? Marketing!

Beküldve: Az Ügyfélszerzés.

Szórólap = Szemét? Marketing! Ha a szórólap nem kelti fel az első 2 másodpercben a rápillantó figyelmét amikor ránéz, akkor könnyen előfordulhat, hogy a szórólap a kukába kerül. Tervezze, gondolja át, mérje fel a lehetőségeket. Találjon ki egy lendületes főcímet - legyen ütős!

Ingyenes internetes hirdetési lehetőségek

Beküldve: Az Ügyfélszerzés.

Ingyenes internetes hirdetési lehetőségek magyarországi és Külföldi ingyenes internetes hirdetési lehetőségek Internet Hirdetés - Reklám - Külföldi, hazai internetes hirdetés Nem ismeri az ingyenes internetes hirdetési lehetőségeket? Hirdetne itthon és külföldön is? Ha nem akar drága pénzért vásárolni nagy látogatottságú weboldalakon reklám helyet, hirdetést lehelyezni, de szeretné cége, szolgáltatását népszerűsíteni, több helyen hirdetni Magyarországon és Külföldön is egyaránt? Mindezt szinte ingyen? Hirdessen online hirdető és egyéb web oldalakon.

Honlap készítéshez webtárhelyre és www domain névre van szükség. Önnek még nincs?     Tárhelykészítés