Kérdések és válaszok

Cpanel tárhely - WWW Domain név regisztráció

A keresőoptimalizálásról öszintén..

Beküldve: Keresőoptimalizálás .

Hogy mit jelent a kereső optimalizálás? Miért van rá szükség? Hogyan működik? A keresőoptimalizálás lényege hogy honlapunk adott kulcsszóra minél előkelőbb helyett szerezen a Google keresőben és olyan keresőkben, ami a Google tartalmát jeleníti meg.

Nincs, reális leírás hogyan kell csinálni, mit kell megtenni annak érdekében, hogy minél jobb helyezést érjünk el. Vannak irányelvek, tippek, trükkök, technikák amikről lehet olvasni.

A keresőoptimalizálás egy hosszan tartó folyamat, az eredmény van amikor hamar jön és van amikor sokat kell küzdeni a sikerért.

A SEO irányelvek:

A Google által kiadott irányelv nagyban segítik a szakember munkáját, de szükséges kiegészíteni más megoldásokkal is. A keresőoptimalizálás során a tartalom, a honlap működtető motor, a tárhely is nagyon befolyásolja az eredményeket.

A keresőoptimalizálás egy hosszan tartó folyamat, az eredmény van amikor hamar jön és van amikor sokat kell küzdeni a sikerért.

Keresőbarát honlapkészítés:

A honlapot már eleve úgy kell elkészíteni hogy megfeleljen az adott irányelveknek.  Azért fontos megfelelő szakembert választani a weboldalkészítéshez. A felhasznált honlap motor, cms rendszer, megfelelő beállításával már eleve megadjuk a kellő lökést a SEO-nak. Vannak olyan cms rendszerek - honlap motorok amiket nem "szeret" a Google. Számos fájl, képkiterjesztés, flash megoldás alkalmazását mellőzni kell.

Mitöl lesz a keresőbarát honlap?

Tőlem, ha én készítem. Rövid SEO barát url címek,  jól kialakított struktúra, releváns kialakítás, megfelel szöveges és képes tartalom, SSL technológia, jogtiszta bármikor frissíthető cms rendszer, mobilra optimalizálva, egyedi robot text készítés, sitemap, Cookies kezelés, böngésző függetlenítés,  7x php, HTML  szabvány, gyors oldalbetöltés, stb.

Ezek figyelmébe vételével készítem el honlapját ha tőlem rendeli. Ez nálam az alap!

Egyéb technikák:

A SEO egy külön műfaj a honlapkészítésen belül – egy rendkívül szorosan kapcsolódó szolgáltatás, hiszen nem ehet honlapot készíteni úgy, hogy rögtön elöl legyünk a keresőben. A keresőoptimalizálás a honlapkészítésnél kezdődik.

Érdemes kutakodnia Googléban sok érdekes cikket, bejegyzést találni a kereső optimalizálás témával kapcsolatban. Ha még több információt keres vagy csak kíváncsi a témára lájkolja Facebook oldalamat és első kézből értesülhet a keresőoptimalizálás újdonságairól, rejtelmeiről.

Aki ezt ígéri, azt hagyja ott!

Ha keresőoptimalizálásra keres szakembert vagy egy keresőbarát honlapot szeretne, nézze meg referenciáimat és kérjen ajánlatot keresőoptimalizálásra, honlapkészítésre.

Ajánlatkérő űrlap itt elérhető

 

 

Honlap készítéshez webtárhelyre és www domain névre van szükség. Önnek még nincs?     Tárhelykészítés