Kérdések és válaszok

Cpanel tárhely - WWW Domain név regisztráció

Internetes vállalkozásba fogna?

Beküldve: Üzleti ötletek.

Nem kell bonyolult szakdudás a weboldalak üzemeltetéséhez. Csak ön némi marketing és az Ön lelkesedése. Tévhit hogy rengeteg pénz kell egy ötlet, üzlet elindításához. Ha ügyesek vagyunk szinte minimális befektetéssel, belevághatunk egy Online vállalkozásba. Akár szaktudás nélkül is, hiszen rengeteg szolgáltató cég jelenik meg az emberek szokásaira építve fel üzletpolitikáját.

Az internetes vállalkozások, üzletek nem kívánnak akkora befektetést, mint ha az offline világban nyitnánk boltot. A mai vállalkozási formáknak köszönhetően már egy KATÁS céggel is elindulhatunk. Üzemeltetni speciális honlapot, weboldalt, szolgáltatást hivatalosan.

Milyen lehetőségek vannak?

Hirdető honlap üzemeletetés, hírportál vagy tematikus honlap - portál vagy egyéb honlap üzemeltetése, webáruház üzemeltetés, más cégek szolgáltatásának közvetítése (jutalékért) és még sorolhatnám a lehetőségeket. Érdemes szétnézni, kutakodni az online üzleti lehetőségek után.

Eladó online vállalkozások, ötletek.

Ha nincs ötletünk, lehetőségünk egy ilyen jellegű vállalkozás O-ról való elinditását, akkor kutakodhatunk az eladó portál honlapok, apróhirdető weboldalak, webáruházak ajánlatai között hiszen van aki menet közben feladja online vállalkozását amit önnek már könnyebb tovább vinni ha lát benne fantáziát. Vásárlás előtt érdemes azért egy szakember véleményét kérni, hiszen sok becsapós ajánlattal lehet találkozni.

Honnan lesz új ügyfél?

Új ügyfeleket, vásárlókat, látogatókat pedig könnyen szerezhetünk hiszen számos online hirdetési felület, cég szolgáltatás áll rendelkezésünkre amivel vagy ingyen vagy némi befektetéssel tudjuk népszerűsíteni online vállalkozásunkat.

 

 

Honlap készítéshez webtárhelyre és www domain névre van szükség. Önnek még nincs?     Tárhelykészítés