Kérdések és válaszok

Cpanel tárhely - WWW Domain név regisztráció

A Google ADS hirdetés. Ügyfélszerzés

Beküldve: Google megoldások.

Google megoldások vállalkozásának. A fizetett listázás (paid inclusion) olyan keresőmarketing eszköz, amelynél a keresőmotor díjazás ellenében szerepelteti az adott honlapot a találati listában. Bizonyára már önis használta a Google keresőt, információ, termék vagy szolgáltatás keresésre és ha beírta a keresőszót és az információ listázáskor a Google kereső felső részen és jobb oldalon jelennek meg a kereső szóhoz szorosan kapcsolódó hirdetések. Ez az Google Ads hirdetés!

A Google Ads egy tökéletes eszköz az azonnali látogató, vevő és ügyfélszerzésre. Az Google Ads hirdetés, Google termék. A Google saját és partnerei szolgáltatásaiban (kereső, Google maps, Google cégek, Google helyek, partner weboldalak) jelenít meg hirdetést. Hirdessen Önis itt! Csak a tényleges kattintás után fizet! Különböző hirdetési formák, típusok lehetőségek közül lehet választani, így biztos Önis megtalálja az Önnek valót. Fizetett, szponzorált hivatkozás, hirdetés elhelyezése az Ön célzott tevékenységére szabva.

Fizetett hirdetés a keresők oldalain, a organikus (avagy természetes) találatok mellett a találati oldalakon gyakran megjelenő hirdetések (cost per click hirdetések).

 

Honlap készítéshez webtárhelyre és www domain névre van szükség. Önnek még nincs?     Tárhelykészítés