Kérdések és válaszok

Cpanel tárhely - WWW Domain név regisztráció

Google maps regisztráció

Beküldve: Google megoldások.

Google megoldások vállalkozásának. Emlékszik még a régi szép időkre? Tükröm, türköm mond meg nékem... a mai időkben már másként szól a mese.. hiszen nem a tükrünket szólítgatjuk hanem a telefonunkat, azon belül is a Google keresőt és google térképet. Miért jó? Miért hasznos a Google maps jelenlét? 

Ha információt keresünk akkor a google keresőt, ha helyet, várost közterületet akkor a Google maps szolgáltatás segít nekünk a tájékozásodba az információ szerzésbe.

Igazából már majdnem mindegyik gps a Google térkép alapjait használja ez által természetesen a gps térképen is megjelenik cégünk az ép arra járónak, vagy aki épp az útvonalát tervezgeti. Ilyenkor a rendszer minden esetben felajánlja a bővebb tájékoztatást az ügyfélnek, azaz meg jeleníti a környéken lévő regisztrált vállalkozásokat avagy szolgáltatásokat. Ez sokszor jöhet jól, ha idegen helyen járunk könnyen rá találhattunk akár egy szolgáltatóra, akár egy cégre pillanatok alatt. Ilyenkor azt is megtudjuk, hogy nyitva van-e illetve hogy milyen szolgáltatásokat, termékeket kínál és a legtöbb esetben a webcím is benne szerepel, így akár rögtön a keresett információ tárul elénk.

Ha ön ép utazik, akkor Önnek is jól jöhet akár egy idegen helyen akár az Ön környezetében, de ha Ön vállalkozó, és más utazik, lehet, hogy pont Önnél köt ki az ügyfél, lehet hogy pont ön szolgáltatását fogja megtalálni.

Így hasznos mind a felhasználónak mind pedig annak a cégnek, szolgáltatónak, aki rajta van a google maps térképen. Pont ezek az extra lehetőség miatt fontos, hogy pontosan legyen elkészítve a profil, mert a helytelen profil elkészítése elég hátrányos önre nézve. Nem lesz vásárlója, érdeklődője.

Ezen szolgáltatásokat azoknak kínálom, akik nem tudják, nem akarják vagy nincs idejük a Google maps regisztrációját elkészíteni. A regisztráció teljesen ingyenes és korlátlan ideig, azaz a törlésig fent marad a térképen. Törlését a saját adminisztrációs felületen tudjuk kezdeményezni. 

Hogyan tehetem láthatóvá cégemet a Google map-on?

Az alábbi linken akár Önis elkezdheti Cégét szolgáltatást regisztrálni a rendszerbe.

Helyelőzmények ! Kíváncsi mit tud Önről a Google?

Ha Ön kíváncsi vagy rá, mit tud Önről a Google, vagy hogy korábban merre járt, akkor egyszerűen kattintson erre a linkre (mobiltelefonjáról). Itt az adott napi térkép fogadja, amin vagy nem lát semmit, vagy nem túl sok információt. Google helyelőzmények. Mindenesetre, ha Önt frusztrációval tölt el az, hogy a Google ilyen sokat tud Önről, akkor csak törője, csak  ne felejtse el kikapcsolni a helyelőzmények rögzítése funkciót sem.

 

Honlap készítéshez webtárhelyre és www domain névre van szükség. Önnek még nincs?     Tárhelykészítés