Kérdések és válaszok

Cpanel tárhely - WWW Domain név regisztráció

Google az Ön Cége barátja!

Beküldve: Google megoldások.

Google megoldások vállalkozásának. A google számos ingyenes és fizetős lehetőséget nyújt magánszemélyeknek, cégeknek, vállalkozásoknak termékük szolgáltatásuk népszerűsítésére, reklámozására és új ügyfelek szerzésére. A mai világunkban szinte minden mobil eszközben megtalálható a beépített Google alkalmazások sokasága, de sok esetben nem is használjuk őket.

A Google ADS hirdetés. Ügyfélszerzés

Beküldve: Google megoldások.

Google megoldások vállalkozásának. A fizetett listázás (paid inclusion) olyan keresőmarketing eszköz, amelynél a keresőmotor díjazás ellenében szerepelteti az adott honlapot a találati listában. Bizonyára már önis használta a Google keresőt, információ, termék vagy szolgáltatás keresésre és ha beírta a keresőszót és az információ listázáskor a Google kereső felső részen és jobb oldalon jelennek meg a kereső szóhoz szorosan kapcsolódó hirdetések. Ez az Google Ads hirdetés!

Google: Felhőalapú szolgáltatások

Beküldve: Google megoldások.

Google megoldások vállalkozásának. A Google által kínált publikus felhő esetén a Google a saját eszközállományával (tárhely, hálózat, számítási kapacitás) szolgálja ki az Ön igényeit. Készítse fel cégét a jövőre. Tegye elérhetővé a professzionális levelezést, az online tárhelyet, videotalálkozókat és még sok mást saját és munkatársai számára.

Google maps regisztráció

Beküldve: Google megoldások.

Google megoldások vállalkozásának. Emlékszik még a régi szép időkre? Tükröm, türköm mond meg nékem... a mai időkben már másként szól a mese.. hiszen nem a tükrünket szólítgatjuk hanem a telefonunkat, azon belül is a Google keresőt és google térképet. Miért jó? Miért hasznos a Google maps jelenlét? 

Google+ céges profil jelentősége!

Beküldve: Google megoldások.

Google megoldások vállalkozásának. A Google Cégem szolgáltatás segít minden helyi vállalkozásnak, ügynek, szervezetnek. A Google+ oldal szinte kötelező a mai világban minden cégnek, hiszen számos ingyenes márka, reklám értékel bír a cége, vállalkozása vagy szolgáltatása népszerűsítésére.

Honlap készítéshez webtárhelyre és www domain névre van szükség. Önnek még nincs?     Tárhelykészítés